Zprávy

Siemens pomáhá realizovat digitální transformaci procesního průmyslu
Čas vydání: 2021-10-22 16:04:41  Hity: 18

• Zaměřenína sloučení fyzické a digitální světy

• Průmyslová IoT: Data-based algoritmy výrazně zvýšit efektivitu výrobních operací

• Optimalizace procesů a modularizaci jsou klíčem k úspěšnému digitální transformace

V virtuální událostna ACHEMA Pulse on-line show Siemens ukáže, jak k tomu, aby průmyslové podniky, aby se dosáhlo multi-path, udržitelný rozvoj prostřednictvím integrace reálného světa a digitální svět. Zpracovatelský průmysl čelínaléhavé a rychlé-changing výzvy. Zejména ohniskonovénemoci korunního změnil vzory poptávka a globální dodavatelské řetězce téměř přesnoc. Siemens Digital Enterprise Solutions dosáhnout tohoto cíle tím, že integruje v reálném světě s digitálním světem, které poskytují řešení pro simulace, virtuální procesy, vzdálený přístup a konektivitu, a poskytování služeb pro digitální transformaci.

Focusna průmyslových-specific řešení

Eckard Eberle, výkonný ředitel automatizaci procesů společnosti Siemens Digital Group průmyslu, řekl: „ACHEMA Pulse Online Showcase je vynikající příležitostí drive customers'digital transformace a pomáhá jim lépe pochopit, jak pracovat se společností Siemens. „Budeme se věnovat zvláštní pozornost farmaceutickém a chemickém průmyslu a těšíme sena sdílenínaše zkušenosti v těchto oblastech.“

Winning závod s časem, je důležitějšínež kdy jindy společnostem ve farmaceutickém průmyslu. Siemens je odhodlána pomáhat farmaceutické společnosti zvýšily své výrobní procesy prostřednictvím digitalizace a automatizace. Například BioNTech SE, biotechnologická společnost se sídlem v Mainz, Německo, bylo převedení stávajících výrobních zařízení v Marburgu vyrobitnovou vakcínu korunky s pomocí společnosti Siemens v rekordním tempem.

V budoucnost digitální dvojčata by mohla být stále více používají při vývoji vakcíny. Společnost GlaxoSmithKline (GSK), globální zdravotní společnost se spojila s digitálním odbornou Siemens a digitální transformace vedoucí Atos používat digitální dvojčata digitalizovat vývojové a výrobní procesy vakcína. Jako první pokus aplikace, GSK, Siemens a Atos vyvinuli digitální dvojčata za důkaz pojetí, speciálně pro vývoj a výrobu pomocnou technologií. Pomocí mechanických modelů a umělé inteligence, tři společnosti vyvinuly hybridní model pro simulaci a sledování procesu.

největší výzvou v chemickém průmyslu je, že zařízení musí pracovat bezpečně a spolehlivě. Siemens Digital Field Engineer jenový a inovativní koncept, který podporuje subjekty digitalizovat a automatizovat jejich práci v terénu s využitím moderních-of--art technologie, jakonapříklad rozšířené reality (AR) a virtuální reality (VR). Tento přístup umožňuje uživatelům digitalizovat a bezpapírový proces tovární workflow procesu průmyslu a umožňuje vzdálený přístup prostřednictvím elektronických dokumentů, přístup k informacím a inteligentní vedení zařízení.

V speciální produkt pro chemický a ropného a plynárenského průmyslu, Siemensnabízínejen SIMOTICS XP série výbuch-proof motorů, ale takénabízí motory řady SIMOTICS SD exploze-free prostředí Chemstar verzi.

Modularity je klíčem ke snadné splněnínových požadavků

Systems musí být rychlý a škálovatelný ke splnění krátké inovační cykly a přizpůsobitnové podklady o produktu. Předpokladem je standardizován cross-vendor rozhraní pro efektivní konfiguraci, komunikace a integrace modulární závodu. Tento typ rozhraní je definován v typu obalu MTP modulu. Protokol definuje informační technologie část procesního modelunebo výrobní části, aby zajistily, že jej lze snadno integrovat do integrované automatizační řešení, jako je web-based řídicího systému Simatic PCSneo. Tyto moduly mohou být sestaveny do celého procesu pro snadné monitorování. Na ACHEMA Pulse pořadu, což je dobrý příklad spolupráce mezi společnostmi Siemens a Merck&Co. (Merck) ukáže, jak MTP-based modulární výrobní závody mohou minimalizovat inženýrskou činnost a podpořit rychlé a univerzální přizpůsobení procesu.

řešeníInnovative IIOT pro rychlejší přenos dat a spolehlivý sběr dat

„Jako součást digitální transformace, je tunový trend v tomto procesu průmysl a my jsme ji řídit s pokročilými řešení a inovací,“vysvětluje Eberle. „Myslíme si, 5G je jedním znejdůležitějších technologií v průmyslovém IoT prostředí. Díky této technologii můžeme rychle a spolehlivě wher přesunout datae Musíme ho přes silný komunikační sítě, takže výrobní závody pružnější, autonomní a efektivní.“Scalance Mum856-1 je Siemens'first průmyslové 5G router.

s svůj bezdrátový spojení, mocné Sitrans MS200 snímače tvoří hardware základ pro sběr vibrací a teplotních údajů pro mechanické komponenty systému. Přes Bluetooth připojení, jsou data posílána do průmyslové brány SITRANS CC220, where je zašifrován a pak přeneseny odtud do cloudu. Systém SITRANS SCM IQ má funkci detekce anomáliína základě strojového učení. Všechny hodnoty senzorů může být průběžně monitorována a analyzovány, a může být rychle zjištěna odchylka od očekávaného provozním stavu.

Předchozí: Analýzana frézovánínc frézka

další: Trh zdravotnických zařízení p...